Bleu dyer në vlerë 12 mijë euro dhe nuk i pagoi, arrestohet prishtinasi
Sharr Travel

Bleu dyer në vlerë 12 mijë euro dhe nuk i pagoi, arrestohet prishtinasi

Policia e Kosovës ka njoftuar për një rast mashtrimi që ka ndodhur në rrugën “Fahri Fazliu” në Prishtinë.

Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se i dyshuari mashkull kosovar, i kishte marr disa dyer nga ankuesi në vlerë 12,000€, të cilat nuk i kishte paguar sipas marrëveshjes.

I dyshuar është arrestuar dhe pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.