Në këto vende do ketë nesër reduktime të rrymës
Kosovë

Në këto vende do ketë nesër reduktime të rrymës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

LP 10kV Doganaj (kodi: 40042004) nga ora 10:00 deri 12:00
Vendet: fshatrat: Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok dhe një pjesë e rrugëve Naim Beka dhe Ilirias.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në NS 10/0.4kV.

2.
Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Betoni (kodi: 40041002) nga ora 13:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Bostonit, Brahim Ademi dhe Kadri Abazi; fshatrat: Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraishtë dhe Slivovë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në NS 10/0.4kV.

3.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Rexhep Bislimi (kodi: 40000033) nga ora 14:30 deri 15:30
Vendet: rrugët: Afrim Zhitija, Agim Bajrami, Ahmet Kaçiku, Astrit Bytyqi, At Nikë Prela (një pjesë), Avdyl Dura, Aziz Kelmendi, Bekim Osmani, Dem Ahmeti (2 konsumatorë), Dimitrije Tucoviq, Janina (një pjesë), Kërçova (një pjesë), Pashtriku (një pjesë), Tirana (një pjesë), Peja (një pjesë), Ejup Rexhepi, Enver Hadri (2 konsumatorë), Fan Noli, Fazli Obrazhda, Fehmi Agani, Ferat Sojeva, Filip Shiroka, Gjon Sereçi, Gursel e Bajram Sylejmani, Haki Stërmilli (2 konsumatorë), Halim Spahiu, Halit Bajrami, Hasan Prishtina, Hysen Tërpeza, Ibrahim Cërnilla, Idriz Ajeti, Ilir Konushevci, Ismet Jashari, Josip Rela, Kadri Halimi, Kemajl Hetemi, Krujës, Lasgush Poradeci, Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Mejdi Gjaferi, Metush Krasniqi, Mithat Frashëri (një pjesë), Mumin Shkodra (një pjesë), Mustafa Bakija (një pjesë), Pandeli Sotiri, Petar Koçiq (një pjesë), Prenk Gjergji, Qemajl Ilazi, Qazim Llugazhiu (një pjesë), Raif Halimi (2 konsumatorë), Ramadan Sylejmani, Remzi Hoha, Rexhep Bislim, Ramadan Salihu, Sami Frashëri (një pjesë), Shaban Polluzha, Shaban Vata, Shefqet Musarai (një pjesë), Shen Jeronimi, Thimi Mitko, Vëllezrit Xhaki (një pjesë), Vëllezërit Jashari (një pjesë), Vëllezërit Gërvalla (një pjesë) dhe Xhon Sereqi (një pjesë), fshati Bibaj (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në NS 10/0.4kV.

Prizren

1.
Nga NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Betonjerka (kodi: 30000004) nga ora 09:30 deri 11:00

Vendet: rrugët: 107 Leka i Madh, 108 Fehim Ibrahimi, 109 Kolonel Ahmet Krasniqi, 110 Rexhep Kukaj, 111 Salih Çeku, 112 Gazmend Zajmi, 113 Rifat Ukimeri, 115 Joni, 121 Gjeravica, 122 Xhemil Fluku, 125 Mbreti Pirro, 131 Destan Billusha, 134 Ejup Statovci, 138 Shote Galica, 275 Beteja e Llapushinkut (një pjesë), 4 Remzi Ademi (një pjesë), 438 Tirana (një pjesë), 439 Besim Shala, 5 De Rada, 87 Ali Hadri dhe 90 Faik Konica (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në NS 10/0.4kV.

2.

Nga NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Kamenica (kodi: 31000029) nga ora 12:00 deri 13:30
Vendet: rugët: 101 Enver Hadri, 130 Beslidhja (një pjesë), 15 Faik çabrati (një pjesë), 17 Mbreti Gent, 18 Beteja e Pashtrikut, 196 Aleks Buda, 205 Janina, 206 Arta, 208 Flamuri, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë), 239 Luj Pasteri, 240 Petro Marko, 35 Skender Latifi, 37 Verrat e Llukës, 38 Afrim Bytyqi, 40 Ismail Qemajli, 41 Lasgush Poradeci, 42 Ismet Gashi, 49 Aziz Kelmendi, 51 Jashar Salihu, 54 Enkelejt, 55 Sadik Ramë Gjurgjeviku, 65 Brigadat, 7 Ismail Kryeziu, Arban, Jeta e Re, Përparimi dhe Tranziti (një pjesë); fshatrat: Petrovë (një pjesë) dhe Rrallinë (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në NS 10/0.4kV.

3.

Nga NS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:
LP 10kV Hoqë e Qytetit me (kodi: 30035005) nga ora 14:00 deri 15:30

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në NS 10/0.4kV.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa