Në 24 orët e fundit janë dhënë mbi 6 000 doza të vaksinës kundër Covidit
Kosovë

Në 24 orët e fundit janë dhënë mbi 6 000 doza të vaksinës kundër Covidit

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë dhënë 6.492 doza të vaksinës kundër Covid-19.

Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 1.754.334 doza të vaksinës.

Deri më sot 802.301 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë.

Deri më sot janë dhënë 44.143 doza përforcuese dhe 16.991 doza të treta të vaksinës kundër Covid-19.