Hajnat vjedhin para dhe stoli ari në fshatin Rogovë të Gjakovës
Kronika

Hajnat vjedhin para dhe stoli ari në fshatin Rogovë të Gjakovës

Në fshatin Rogovë të Gjakovës ka ndodhur një rast vjedhje e rëndë.

Viktima mashkull kosovar ka raportuar se të dyshuar deri më tani të panjohur, përmes një dritareje kishin hyr në shtëpinë e tij.

Të dyshuarit kishin vjedhur para dhe stoli ari.

Njësitë relevante policore kanë dalë në vendin e ngjarjes. Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit, rasti vazhdon të hetohet.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa