Investimet e huaja direkte kanë arritur në 438 milionë euro
Kosovë

Investimet e huaja direkte kanë arritur në 438 milionë euro

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti bëri me dije se investimet e huaja direkte në Kosovë kanë arritur në 438 milionë euro.

"Investimet e huaja direkte janë rritur në krahasim me një vit më parë, pra investime kemi më shumë në fushën e patundëndshmërisë. Kemi tendencë ta ndërrojmë fushën e investimeve dhe të kemi më shumë aty ku kemi zhvillim dhe gjenerim të vendeve të reja të punës", tha ai për RTK.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa