Në 24 orët e fundit janë dhënë 4.623 doza të vaksinës kundër COVID-19
Kosovë

Në 24 orët e fundit janë dhënë 4.623 doza të vaksinës kundër COVID-19

Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë ℹ1.764.421 doza të vaksinës

Deri më sot 803.638 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë.

Deri më sot janë dhënë 68.526 doza përforëcuese dhe doza të treta të vaksines kundër COVID-19.