Prizrenasi njofton policinë për zhdukjen e djalit
Kronika

Prizrenasi njofton policinë për zhdukjen e djalit

Një person është raportuar i zhdukur në Prizren.

Rastin në polici e ka raportuar babai i tij i cili ka thënë se para dy muajve ai është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Rasti është duke u hetuar.