Si pasojë e një mosmarrëveshje tre persona kanë sulmuar një femër
Foto: RTKLive
Kronika

Si pasojë e një mosmarrëveshje tre persona kanë sulmuar një femër

Valbona Thaçi/RTKLive

Viktima femër kosovare ka raportuar se si pasojë e një mosmarrëveshje është sulmuar nga tre persona.

Sipas policisë të dyshuarit janë një femër dhe dy meshkuj kosovarë.

“Viktima së bashku me fëmijët e saj është vendosur në strehimore, rasti vazhdon të hetohet”, thuhet në raportin 24-orësh të Policisë.

Rasti ka ndodhur në Prizren.


APR
Romay Lift