Ish-punonjësit e ndërmarrjes "Rilindja" në protestë kërkojnë 20 %-shin
Kosovë

Ish-punonjësit e ndërmarrjes "Rilindja" në protestë kërkojnë 20 %-shin

Fatos Cervadiku/ RTK

Ish-punonjësit e ndërmarrjes "Rilindja" kanë protestuar sërish. Ata po kërkojnë që të mos u vonohet 20% nga shitja e kësaj ndërmarrjeje.

Ish-punonjësit të ndërmarrjes "Rilindja" protestuan të martën para objektit të AKP-së.

Përmes kësaj proteste ata po kërkojnë përshpejtimin e pagesës së 20%-shit.

Protestuesit kanë paralajmëruar padi ndaj Qeverisë, AKP-së dhe komunës së Prishtinës.

Për më shumë hollësi kronika në vazhdim:


APR
Romay Lift