17 aktakuza gjatë 24 orëve të fundit
Rtklive
Kronika

17 aktakuza gjatë 24 orëve të fundit

V.Thaçi/RTKLive

Prokurori i Shtetit njofton se, gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur shtatëmbëdhjetë aktakuza kundër njëzet personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të Prokurorit të Shtetit, janë ndaluar 21 persona, si dhe janë ushtruar nëntë kërkesa për caktim të paraburgimit ndaj nëntë personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale, thuhet në njoftim.
 


MË SHUME NGA Kronika