Persona të panjohur dëmtojnë një kabllo optike
FOTO/ RTKlive
Kronika

Persona të panjohur dëmtojnë një kabllo optike

A.Bela/ RTKlive

Është raportuar se Uglar të Zubin Potokut nga persona të panjohur kanë dëmtuar një kabllo optike, pronë e Policisë së Kosovës, njësiti policor ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka kryer hetime.

"Është njoftuar prokurori dhe i njëjti ka urdhëruar që të hapet rasti". njofton Policia.


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle