Sonte në `RTK Prime`, intervistë me profesor Enver Hasanin
Foto: RTKLive
Kosovë

Sonte në `RTK Prime`, intervistë me profesor Enver Hasanin

RTKlive

Sonte ne emisionin “RTK Prime” i ftuar është Enver Hasani, ish kryetar i Gjykatës Kushtetuese të Kosovës.

Me profesor Hasanin, do të diskutohen temat që kanë të bëjnë me situatën politike, por edhe atë sociale, nga prizmi i së drejtës kushtetuese.

A ka të drejtë qeveria t’i ndalë pagat për mësimdhënësit?

A kanë të drejtë të kërkojnë paga  mësimdhënësit, kur ata nuk kanë punuar?

Si e vlerëson ai rrjedhën e procesit të dialogut Kosovë-Serbi?

Çfarë mendon Hasani për aplikimin e Kosovës për anëtarësim në KiE?

Për këto dhe shumë tema të tjera, sonte në “RTK Prime” më fillim në orën 20:20, intervistë me profesor Enver  Hasanin, ish kryetar i Gjykatës Kushtetuese.


MË SHUME NGA Kosovë