Kërkohet një person i zhdukur
Kronika

Kërkohet një person i zhdukur

M.Miftari/RTKlive

Një person është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Ngjarja ka ndodhur në Gjakovë, më 25.11.2022, në ora 13:00.

Siç njofton Policia e Kosovës, rastin e ka informuar një femër kosovare, sipas të cilës, djali i saj është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.


MË SHUME NGA Kronika