Vazhdon aksioni për sekuestrimin e objekteve pa leje në Brezovicë
Foto: Driton Ramadani
Kosovë

Vazhdon aksioni për sekuestrimin e objekteve pa leje në Brezovicë

Driton Ramadani/ RTK

Rreth 10 objekte hoteliere dhe vikend shtëpiza janë duke u sekuestruar përkohësisht nga Prokuroria Themelore në Ferizaj, në vazhdën  e aksionit për sekuestrimin e objekteve të ndërtuara në Brezovicë, konkretisht në zonën e III-të, të Parkut Kombëtar “Sharri”. 

Ky aksion i sotëm i Prokurorisë Themelore në Ferizaj, është vazhdimësi e aksioneve të mëhershme në zonën e Brezovicës, ka bërë të ditur prokurori i rastit, Rasim Maloku.


MË SHUME NGA Kosovë