71 aktakuza të ngritura dhe 27 persona të ndaluar në tri ditë e fundit
Foto: RTKlive
Kronika

71 aktakuza të ngritura dhe 27 persona të ndaluar në tri ditë e fundit

V. Thaçi / RTKlive

Prokurori i Shtetit njofton se gjatë tri ditëve të fundit janë ngritur 71 aktakuza dhe janë ndaluar 27 persona.

Sipas njoftimit në datën 28 janar nga prokuroritë themelore janë ngritur 71 aktakuza kundër 76 personave, për vepra të ndryshme penale. Po ashtu, janë ndaluar tetë persona të dyshuar dhe janë paraqitur dy kërkesa për caktim të paraburgimit ndaj dy personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Kurse me datën 29 janar  me urdhër të Prokurorit të Shtetit, janë ndaluar nëntë persona të dyshuar dhe janë paraqitur tri kërkesa për caktim të paraburgimit ndaj tre personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.

E gjatë 24 orëve të fundit Prokurori i Shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë ndaluar dhjetë persona të dyshuar dhe janë paraqitur katër kërkesa për caktim të paraburgimit ndaj katër personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.


MË SHUME NGA Kronika