Kompania "Pastrimi" vazhdon grumbullimin dhe largimin e mbeturinave
Foto: RTKlive
Kosovë

Kompania "Pastrimi" vazhdon grumbullimin dhe largimin e mbeturinave

RTKlive

Kompania Regjionale e Mbeturinave “Pastrimi”, njofton se ekipet kanë dalur në teren për të bëre grumbullimin dhe largimin e mbeturinave.

Në njoftim thuhet kryerja e shërbimit të mbeturinave do të vazhdojë sipas planit dhe orarit të rregullt operativ.

Tutje kompania falënderon qytetarët për mirëkuptimin që kanë treguar ndaj punëtoreve.


MË SHUME NGA Kosovë