40 aktakuza të ngritura gjatë 24 orëve
Foto: RTKlive
Kronika

40 aktakuza të ngritura gjatë 24 orëve

V. Thaçi / RTKlive

Prokurori i Shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 40 aktakuza kundër 56 personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të Prokurorit të Shtetit, për 48 orë janë ndaluar 11 persona, si dhe janë bërë pesë kërkesa për caktimin e paraburgimit për gjashtë persona, të dyshuar për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prishtinë, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur 16 aktakuza kundër njëzet personave për vepra të ndryshme penale, kurse Prokuroria Themelore në Prizren, ka ngritur pesë aktakuza kundër 14 personave, për vepra të ndryshme penale, ndërsa  Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur 12 aktakuza kundër 13 personave.

Prokuroria Themelore në Mitrovicë, ka ngritur një aktakuzë kundër një personi, e Prokuroria Themelore në Ferizaj, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur gjashtë aktakuza kundër tetë personave, për vepra të ndryshme penale.

Sipas njoftimit pesë nga këto aktakuza të ngritura janë për veprën penale "Dhunë në Familje".


MË SHUME NGA Kronika