Kryesuesi i radhës i OSBE-së vizitoi Akademinë për Siguri Publike
Foto/ Valjeta Shala/ RTK
Kosovë

Kryesuesi i radhës i OSBE-së vizitoi Akademinë për Siguri Publike

Valjeta Shala/ RTK

Kryesuesi i radhës i OSBE-së, Ministri i Punëve të Jashtme i Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, së bashku me Shefin e Misionit të OSBE-së në Kosovë, Ambasadorin Michael Davenport, do t’u drejtohet pjesëmarrësve të Akademisë së të Rinjve të OSBE-së.

Ai po ashtu viziton Akademinë e Kosovës për Siguri Publike në Vushtrri për t’u takuar me gjeneratën e re të kadetëve policorë nga të gjitha komunitetet, raporton RTKlive.

Bashkë me Osmanin dhe Davenport, në këtë vizitë ishte dhe kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.

No description available.


MË SHUME NGA Kosovë