Dy persona rrahen mes vete për arsye pronësie

Dy persona rrahen mes vete për arsye pronësie

Dy persona në Gjilan u janë nënshtruar trajtimit mjekësor pas lëndimeve që kanë marrë, duke u rrahur për arsye pronësi.

“Janë arrestuar dy të dyshuar në Gjilan, pasi që të njëjtit pas një mosmarrëveshje rreth në kontesti pronësor janë rrahur mes veti dhe si pasojë kanë pësuar lëndime trupore për të cilat iu është ofruar trajtim mjekësor. Të njëjtit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtj”, thuhet ne raportin e Policise.