Një i ri shqiptar është arrestuar nga policia në Lewiston
Sharr Travel

Një i ri shqiptar është arrestuar nga policia në Lewiston

Shqiptari notoi përmes ujëvarës së famshme për t’i shpëtuar dëbimit nga Kanadaj.

7 vjeçari raportohet se notoi përmes rrjetës së poshtme të lumit Niagara, ku ndodhet edhe ujëvara e famshme në përpjekje për t’iu shmangur dëbimit për në Shqipëri nga Kanadaja.

Një banor lokale kontaktoi autoritetet rreth orës 11:45 minuta të darkës më 3 gusht, duke raportuar se një burrë sapo kishte kaluar nëpër oborrin e shtëpisë së tij duke mbajtur mbi shpinë një çantë të papërshkueshëm nga uji, pasi kishte dalë i lagur nga brigjet e lumit.

Burri thuhet se e pyeti “ku ishte rruga”, si dhe ku ndodhej restoranti Brickyard, njofton panorama.

Kur policia e gjeti të dyshuarin brenda në Brickyard, ai u raportoi atyre nuk ishte më i mirëpritur në Kanada dhe do të dëbohej përsëri në Shqipëri.

R.K, u mor nën arrest nga policia kufitare në pritje të hetimit të mëtejshëm rreth pretendimeve të tij.