Vjedhin një çantë me para

Vjedhin një çantë me para

Një person ka raporton se persona të panjohur kanë hyrë me forcë në banesën e tij në Pejë dhe ia kanë vjedhur një çantë dhe para të gatshme.

Nuk raportohet për të arrestuar.