Një mashkull dhe dy femra kërcënohen në Vushtrri

Një mashkull dhe dy femra kërcënohen në Vushtrri

Policia në Vushtrri ka arrestuar një person të dyshuar pasi që i njëjti ka detyruar dhe kërcënuar një mashkull dhe dy femra lidhur me kthimin e një dhurate.

Me vendim të prokurorit pas intervistimit palët janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.