Transportonte vaj motorik pa dokumente
Sharr Travel

Transportonte vaj motorik pa dokumente

​Njësia policore ka ndalur një fugon në Viti, i cili ishte duke transportuar vaj motorikë pa dokumentet përkatëse.

Me vendim të prokurorit, furgoni së bashku me 1284 litra vaj motorik është konfiskuar, ndërsa, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.