Arrestohet pasi i ka fyer dhe penguar inspektorët komunal
Sharr Travel

Arrestohet pasi i ka fyer dhe penguar inspektorët komunal

Një person është arrestuar më rrugën “Bedri Berisha” dje në Pejë pasi që i njëjti ka fyer dhe ka penguar inspektorët komunalë në kryerje të detyrës.

Me vendim të prokurorit pas intervistimit i dyshuari lirohet në procedurë të rregullt.