Grabitje me armë në Termocentralin në Obiliq
Sharr Travel

Grabitje me armë në Termocentralin në Obiliq

Dy persona të maskuar dhe nën kërcënim të armëve i kanë grabitur para të gatshme, dy telefona mobil dhe dy kartela të bankës një personi në Termocentralin Kosova A, në Obiliq.

Viktima ka pranuar tretman mjekësor. Rasti është duke u hetuar nga njësitet kompetente policore.