​Vjedhin dy arka me para

​Vjedhin dy arka me para

Persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e një objekti në Graçanicë dhe nga aty kanë vjedhur dy arka me para të gatshme.

Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori, ndërsa rasti vazhdon të hetohet.