​I zhduket bashkëshortja

​I zhduket bashkëshortja

Një person ka raportua se bashkëshortja e tij ka disa ditë që është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Rasti është raportuar dje në Rahovec. Ai i ka thënë policisë se bashkëshortja e tij ka dal nga shtëpia që nga data 16 janar.