Luanin lojëra fati, arrestohen nëntë persona

Luanin lojëra fati, arrestohen nëntë persona

Nëntë persona janë arrestuar në fshatin Rahovicë të Ferizajt, të cilët janë hasur në një lokal pa emër duke luajtur lojëra të fatit.

Në cilësi të provave materiale njësitë policore nga të dyshuarit kanë sekuestruar 1088 zhetonë dhe 4 parë letra bixhozi.

Pas intervistimit tetë prej të dyshuarve që kishin qenë duke luajtur lojëra me urdhër të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt, kurse, i dyshuari që e kishte pas në shfrytëzim lokalin me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.