Zhduket një vajzë në Klinë

Zhduket një vajzë në Klinë

Një vajzë nga Klina është raportuar si e zhdukur.

Sipas Policisë, rastin e ka raportuar babai i vajzës, sipas së cilit ajo është larguar nga shtëpia  që nga 24 janar dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj. 

Rasti është duke u hetuar.


MË SHUME NGA Kronikë e Zezë