​Grabitje parash në Gjakovë

​Grabitje parash në Gjakovë

Një person ka raportuar se përgjatë rrugës derisa ishte duke ecur, dy persona të panjohur me forcë i kanë grabitur një shumë parash dhe janë larguar në drejtim të panjohur.

Rasti ka ndodhur dje në Gjakovë. Njësitet policore janë duke hetuar rastin.