​Katër persona të arrestuar për prostitucion në Gjakovë

​Katër persona të arrestuar për prostitucion në Gjakovë

Tre persona dhe një shtetase e Shqipërisë, janë arrestuar në Gjakovë nën dyshimin se të njëjtit merreshin me prostitucion.

Pas intervistimit, me urdhër të prokurorit kujdestar, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.