Postuan të dhënat e një femre në rrjetet sociale, prokuroria nis hetimin

Postuan të dhënat e një femre në rrjetet sociale, prokuroria nis hetimin

Një fermer ka raportuar në Policinë e Kosovës, se dy persona kanë publikuar të dhënat e saj personale dhe dokumente në mënyrë të paautorizuar.

Sipas saj, njëri nga ata poston vazhdimisht në rrjetin social Facebook nxitje të urrejtjes ndaj saj.

Rasti ka ndodhur në Prishtinë, ndërkohë, është informuar prokurori.