Dhjetë të arrestuar në Pejë për organizim të skemave piramidale
Sharr Travel

Dhjetë të arrestuar në Pejë për organizim të skemave piramidale

Policia e Kosovës në rajonin e Pejës ka arrestuar dhjetë persona për organizim të skemave piramidale dhe mosrespektim të dispozitave shëndetësore gjatë pandemisë.

Policia e Kosovës, konkretisht Stacioni Policor në Pejë më 29 mars 2020 rreth orës 21:55 në rrugën ‘Bill Klinton” në Pejë ka zhvilluar një operacion me urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejë, me pjesëmarrjen e njësiteve relevante të PK-së, pasi që dyshohej se në Qendrën zejtare në Pejë zhvillohej veprimtari e paligjshme bixhozi.