Dhunë familjare në Fushë-Kosovë: Përleshen fizikisht tri femra

Dhunë familjare në Fushë-Kosovë: Përleshen fizikisht tri femra

Policia e Kosovës njofton për një rast të dhunës familjare në Fushë-Kosovë, dje në një përlëshje fizike janë përfshirë tri femra.

Rasti ka ndodhur pas një mosmarrëveshje familjare.

“Të njëjtat kanë pësuar lëndime trupore dhe kanë pranuar tretman mjekësor”, thuhet në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës.

Me vendim të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt, njofton policia.