Tiranë: Rrëzohet pema te kryeministria, shpëton për mrekulli gardisti

Tiranë: Rrëzohet pema te kryeministria, shpëton për mrekulli gardisti

Një pemë është rrëzuar tek Kryeministria në Shqipëri por fatmirësisht pa shkaktuar dëme.

Pema e rënduar nga lagështia dhe për shkak të vjetërsisë është thyer duke rrezikuar një gardist aty afër.

Por fatmirësisht ai ka shpëtuar pa lëndime, raporton Tch,