Ngacmoi ish të dashurën, arrestohet
Sharr Travel

Ngacmoi ish të dashurën, arrestohet

Një vajzë ka raportuar se është ngacmuar nga ish i dashuri i saj.

Rasti ka ndodhur në Lipjan, ku i dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit pas intervistimit i dyshuari dërgohet në mbajtje.