Policia kërkon ndihmë për kapjen e këtij personi
Sharr Travel

Policia kërkon ndihmë për kapjen e këtij personi

Policia  në Pejë ka kërkuar ndihmën e qytetarëve për arrestimin e një personi për katër raste të vjedhjeve të rënda.

Personi i kërkuar është: Valdet ( Xhavit) Kasapi  i lindur më 15.03.1983  në Pejë.

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Më poshtë policia ka publikuar numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese lidhur me raportimin e rastit në fjalë:

192 dhe 080019999 (pa pagesë)

039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë

E-mail adresa: [email protected]