Prezantohen si policë dhe i marrin para
Sharr Travel

Prezantohen si policë dhe i marrin para

Një menaxhere në një spital në Prishtinë, ka raportuar se në banesën e saj kanë shkuar dy të pa njohur dhe janë prezantuar si policë.

Sipas ankuese, të njëjtit kanë kërkuar t’i kontrollojnë çantën e saj. Në çante kishte një shumë parash të cilat të dyshuarit ia kanë marrë. 

Është njoftuar prokurori i cili ka cilësuar rastin si me lartë dhe të cilin policia është duke u hetuar.