Prizren, hyjnë në shkollë dhe vjedhin pajisje shkollore

Prizren, hyjnë në shkollë dhe vjedhin pajisje shkollore

Disa persona kanë depërtuar në një objekt shkollor në qytetin e Prizrenit.

Sipas raportit 24 orësh të policisë personat nga kabineti i shkollës kanë vjedhur disa pajisje shkollore.

Rasti është duke u hetuar nga Policia e Kosovës.