Katër persona shkatërrojnë me mjete eksplozive bankomatin në Komoran
Sharr Travel

Katër persona shkatërrojnë me mjete eksplozive bankomatin në Komoran

Policia raportoi se katër persona të panjohur duke përdorur mjetë eksploziv e kanë dëmtuar-shkatërruar bankomatin e një banke dhe janë larguar në drejtim të panjohur.

Ngjarja ka ndodhur në Komoran, ndërsa nuk bëhet e ditur nëse kanë arritur të marrin të holla.

Njësitë relevante policore, një zyrtar i bankës dhe njësiti i sigurimit privat kanë dalë në vendin e ngjarjes.