Aksident ndërmjet një veture dhe motoçiklete
Sharr Travel

Aksident ndërmjet një veture dhe motoçiklete

Në rrugën Podujevë-Prishtinë gjatë ditës së sotme janë aksidentuar një veturë dhe një motoçikletë.

Nuk dihet ende për gjendjen e të aksidentuarve.