Rajoni i Prishtinës, prinë me aksidente në trafik

Rajoni i Prishtinës, prinë me aksidente në trafik

Nga të gjitha rajonet e Kosovës, Prishtina prinë për nga numri i aksidenteve në komunikacion. Kjo gjë bëhet e ditur në raportin: Dekada e sigurisë 2010-2019 të përgatitur nga Ministria e Infrastrukturës dhe Policia e Kosovës. Pas Prishtinës për numrin më të madh të aksidenteve radhitet rajoni i Prizrenit, ai i Pejës, etj, ka raportuar “iSIGURIME”.


MË SHUME NGA Kronikë e Zezë