Punëtori ia merr pronarit pazarin ditor në vlerë prej 4500 eurosh

Punëtori ia merr pronarit pazarin ditor në vlerë prej 4500 eurosh

Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se punëtori i tij i dyshuari mashkull kosovar ka marrë pazarin ditor në vlerë prej 4500 euro dhe është larguar në drejtim të panjohur.

Siç bën të ditur policia, rasti ka ndodhur në Partesh.

Rasti është duke u hetuar.

 


MË SHUME NGA Kronikë e Zezë