Vidhen pajisje uji e rryme në një xhami në Ferizaj

Vidhen pajisje uji e rryme në një xhami në Ferizaj

Imami i një xhamie në Ferizaj ka raportuar në Polici se persona të panjohur kanë depërtuar me forcë në objekt.

Xhamia ishte në ndërtim e sipër dhe prej saj janë vjedhur disa pajisje të ujësjellësit dhe rrymës, thuhet në raportin 24 orësh të Policisë.