Dyshohet se bashkëjetoi me të mitur, dërgohet në polici

Dyshohet se bashkëjetoi me të mitur, dërgohet në polici

Një person është shoqëruar në stacionin policor për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale “Bashkësia jashtëmartesore me personin nën moshën 16 vjeçare”.

Rasti ka ndodhur në komunën e Lipjanit.

“Është shoqëruar në stacion policor i dyshuari mashkull kosovar për kryerje të veprës së lartëcekur. Në lidhje me rastin është kontaktuar edhe prokurori me vendim të të cilit i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt”, thuhet në raportin e policisë.