Ndalohet një mjet “kombi” në Viti, për tregti të palejuar

Ndalohet një mjet “kombi” në Viti, për tregti të palejuar

Gjatë ditës së djeshme, policia ka ndaluar një automjet të tipi “kombi”, që drejtohej nga i dyshuari mashkull dhe gjatë kontrollit është vërejtur se ai kishte të ngarkuar mallra të ndryshme pa dokumente përcjellëse.

Lidhur me rastin e ndodhur në Viti, është njoftuar prokurori, kurse “kombi” me mall i është dorëzuar doganës për procedura të mëtejme.