I kishte borxh 5 mijë euro, e kanos qytetarin

I kishte borxh 5 mijë euro, e kanos qytetarin

Një person dje është arrestuar pasi kishte kanosur një mashkull më 19 tetor.

Ky veprim i tij erdhi pasi i kishte një borxh prej 5 mijë eurosh.

I dyshuari është liruar me procedurë të rregullt.

“Fshati Prelluzhë, Vushtrri 19.10.2020 – 11:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që ai për arsye të një borxhi prej pesë mijë eurosh ka kanosur ankuesin mashkull kosovar. Është njoftuar prokurorit dhe i dyshuari është liruar me procedurë të rregullt”.