Nën kërcënimin e thikës ia vjedhin Iphonin

Nën kërcënimin e thikës ia vjedhin Iphonin

Teksa po ecte në rrugën “Dëshmorët e Marecit”, në mëngjesin e së enjtes në kryeqytet, qytetarja nga Prishtina ishte bërë cak i sulmit të një hajni.

Asaj nën kërcënimin e thikës një person i kishte marrë çantën nga dora në të cilën kishte një Iphone dhe dokumente personale.

Policia mbetet në kërkim të tij.