Arrestohen tre të dyshuar pasi kanosën zyrtarët policorë

Arrestohen tre të dyshuar pasi kanosën zyrtarët policorë

Tre të dyshuar janë arrestuar dje në Leposaviç pasi kanë penguar zyrtarët policorë gjatë detyrës ku njëri nga ta nuk ka ndaluar në një pikë kontrolli por ka ikur duke rrezikuar zyrtarët policorë.

Të dyshuarit kanë rezultuar se janë në ndikim të alkoolit dhe me vendim të prokurorit mbahen deri në këndellje.