Një e mitur në Mitrovicë ka raportuar se është ngacmuar dhe dhunuar

Një e mitur në Mitrovicë ka raportuar se është ngacmuar dhe dhunuar

Një e mitur ka raportuar se është ngacmua nga një person.

Sipas raportit të policisë, ngjarja ka ndodhur të mërkurën rreth orës 15:40, në Mitrovicë.

Siç thuhet në raport, viktima është intervistuar si dhe ka deklaruar që personi i njëjtë edhe më herët e ka ngacmuar dhe dhunuar.

“Ankuesja femër kosovare e moshës së mitur ka raportuar se është  ngacmuar nga i dyshuari mashkull kosovar. Viktima është  intervistuar e njëjta ka deklaruar që  i njëjti person edhe me herët e ka ngacmuar dhe e ka dhunuar viktimën. I dyshuari gjendet në arrati. Rasti nën hetime”, thuhet në raport.